Wild Voice & Soul Songs

Wild Voice kun je zien als jammen met je stem.

Eén keer in de maand komen we op donderdag samen om onszelf te voeden met nieuwe energie. Liefde staat centraal op deze avonden en door te zingen opent zich de energie van ons hart. We geven betekenis aan woorden als compassie, vergeving, respect, dankbaarheid, overgave, dienstbaarheid en vreugde. Deze avonden geven altijd een natuurlijk gevoel van saamhorigheid, vrijheid en openheid.

Fora begint met Soul Songs, zij zoekt altijd de mooiste en meest toepasselijke wereld songs uit voor deze avond. Het opent onze stem en ons hart. Het is luchtig en heeft soms ook een feestelijk tintje. Wild Voice wordt gegeven door Angéla en kun je zien als jammen met je stem. Door te luisteren, mee te zingen en te bewegen, kom je onder begeleiding in contact met je eigen authentieke stem, geïnspireerd door alles wat op dat moment in jou leeft.

Wild Voice kun je zien als jammen met je stem. Door te luisteren, mee te zingen en te bewegen, kom je onder begeleiding in contact met je eigen authentieke stem. Je zingt, geïnspireerd door alles wat op dat moment in jou leeft. Het is niet belangrijk of je kunt zingen. Ieders stem mag gehoord worden.

Het zingen zet al je cellen in beweging. Ze vertellen op de muziek hun verhaal, dat ze in de loop van je leven hebben opgeslagen. Soms ken je dat verhaal nog, soms kom je in aanraking met herinneringen die je vergeten was. Er kan van alles naar boven komen, van blijdschap tot verdriet. Alles vindt in de groep zijn plaats. Klinkt dat spannend? Dat is het ook. Maar het is vooral leuk!

Data: 3 mei 2018
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 15,- per keer
Locatie: Eikenrodelaan, tussen 60 en 62, Amstelveen

“Als je zingt, dan beweeg je, als je beweegt, dan stroom je, als je stroomt, dan leef je.”

Meedoen? Neem contact met mij op voor meer informatie of aanmelden.