Wild Voice & Soul Songs

Love & the Circle of Life

Op deze avonden werken we vanuit de Circle of Life of het Levenswiel, waarin alles in het leven een plek heeft: de seizoenen, de elementen, emoties, windrichtingen. We gaan in 7 avonden de fasen van ons mens-vrouw zijn belichten: ons kleine kind, de rebel puber, de jonge vrouw, de volwassen vrouw of moeder, de vrouw in de overgang/grootmoeder en de (g)oude(n) vrouw of grootmoeder.

Een van Fora’s talenten is het speuren naar de juiste soul songs die ons in de goede vibe brengen. En Angéla surft hier op door en gebruikt de energie die er is in het tweede uur naar vrij, Wild Voice, zingen.

Als het bovenstaande je aanspreekt, kom! Als je nog nooit gezongen hebt, kom! Als je ’t heerlijk vindt om (weer) te zingen, kom! Als je nieuwsgierig bent geworden, kom dan zeker! Laat je verrassen en inspireren door jezelf en elkaar. Plezier en genieten!

Hoe vaak laten we de angst regeren en ons de mond snoeren? Ben je er klaar voor om je licht te laten schijnen, je hart te laten zingen en ’t achterste van je tong te laten zien?

Data: 
4 okt, 1 nov, 13 dec 2018
17 jan, 14 feb, 14 maart, 18 april 2019
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Investering: € 15,- per keer / € 90,- voor alle avonden
Locatie: Eikenrodelaan, tussen 60 en 62, Amstelveen

Meedoen? Neem contact met mij op voor meer informatie of aanmelden.

Terug naar agenda overzicht