Workshop Wauw ik ben een vrouw

op het Lorelei vrouwenfestival in Zeewolde

Ik neem je mee op een bewegingsreis vanuit de PsychoMotion methode; een energetische verbinding van de mens met de dieren en de natuur. Ik bied je een veilige omgeving en mede door de inspiratie van de Dierengateways opent je lichaam en geest zich moeiteloos, zodat je op een toegankelijke en makkelijke manier kan bewegen en je vrijheid kunt ervaren. Je zult je bekrachtigd  voelen in jouw vrouw zijn.

De Dierengateways zijn een onderdeel van de PsychoMotion Methode. Ze brengen oneindig veel inspiratie en op een speelse manier werken ze door op vele lagen van je ontwikkeling en bewustwording. Door je bewegingen te koppelen aan een dier opent je lichaam en geest zich makkelijker. Mede door het gebruik van je stem open je de wereld van het dappere en zelfverzekerde kind in jou. Ik gebruik daarvoor verhalen, bewegingen, dans, meditatie en stem.

De Hond maakt contact met ons ongerepte kind. De Kat die zichzelf liefdevol verzorgt en weet wat ze nodig heeft. De Octopus die accepteert het donker en het licht in ons en verzamelt kracht in haar centrum. De Zwaan die ons bekken in beweging brengt en verbindt met onze innerlijke schoonheid. De Pauw die ons hart opent naar volledige zelf acceptatie. En de Leeuwin verbindt ons met onze vrouwelijke oerkracht naar samenwerking en verbinding.

Meer lezen over mij? Klik hier
Voor meer informatie over het festival, klik op de banner.

Terug naar agenda overzicht