PsychoMotion

PsychoMotion Animal Gateways
Het is avontuurlijk en spannend; je speelt het spel van bijvoorbeeld de kat, hond, kikker of de tijger, vooral ook lachen om jezelf, uit jezelf komen, jezelf neerzetten. De dierengateways geven de yogalessen oneindig veel inspiratie en op een speelse manier werken ze door op vele lage van je ontwikkeling en bewustwording. Door je bewegingen te koppelen aan een dier opent je lichaam en geest zich veel makkelijker. Vanuit de principes van de yoga, zoals concentratie, adem, houding, ontspanning, spanning, stilte en balans nemen de dieren moeiteloos hun ruimte in. De dierengateways hebben ons veel te bieden: van zelfinzicht tot een boel plezier. Door de kracht van een dier te oefenen, kun je deze langzaam integreren in je dagelijks leven.

PsychoMotion Methode Opleiding
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat brengt met zich mee, dat het gewaarworden van je lichaam, het ernaar luisteren en het leren begrijpen, je geestelijke ontwikkeling kan ondersteunen. Het contact tussen lichaam en geest is een sleutel tot gezondheid en essentieel voor emotioneel en mentaal evenwicht. De PsychoMotion Methode is een verrijking voor professionals in lichaamswerk, alsook voor andere mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling. Voor de opleiding zijn er drie modulen ontwikkeld.

We werken met 42 dierarchetypen. Elk dier geeft toegang tot een specifieke krachtbron en staat symbool voor een aspect van de menselijke psyche. Het zichtbaar en voelbaar maken van dit aspect geeft het de ruimte om tot expressie te komen, waarna we het kunnen integreren in ons bewustzijn. De essentie van de gateway kan ervaren worden in een kleine beweging, zittend op een stoel, of groter uitgevoerd, op een matje op de grond. Dat maakt deze methode toegankelijk voor iedereen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.psychomotion.nl.