Over Moving Meditation

Moving Meditation is een vorm van bewegen waarin meditatie, yoga, dans, dierengateways en stemgebruik samenkomen.

Moving Meditation betekent voor mij bewust bewegen en speelt zich altijd af in dit moment. Ieder moment, handeling, beweging is altijd weer nieuw en komt nooit meer terug.

Mijn geest kan de hele dag vooruit snellen in alles wat er nog gedaan moet worden en mijn lichaam hobbelt daar dan achteraan. Ik kan ook mijn lichaam bij het hele proces betrekken want zij is mijn voertuig. Lichaam en geest gaan dan samen op weg, zijn een team. Bewust observeren wat er NU speelt in mijn leven begint in mijn lichaam. Ik kan voelen hoe het met mij gaat via mijn lichaamsgevoel, zij communiceert door bijvoorbeeld pijn of spanning. Of als mijn hoofd om loopt met allemaal gedachten, dan heb ik helemaal even geen contact met mijn lichaamsgevoel.

Van waaruit beweeg je in het dagelijks leven? Wat is je drijfveer? Beweeg je vanuit angst, woede, verdriet of zit je op een roze wolk? Wat zijn de scripts die jou alsmaar in beweging zetten? Zolang je er geen last van ondervindt zal je ook niet de behoefte voelen om jezelf vragen te stellen. Totdat er een tijd aanbreekt waarin je tegen sommige dingen aanloopt, in je relaties, je werk, lichamelijk- of geestelijke gezondheid.

Moving Meditation kan ingezet worden voor:
Meer kennis over spanning en ontspanning
Vrijheid van lichaamexpressie
Vrijheid van jouw eigen stem
Meer zelfvertrouwen en gronding zodat je je veilig voelt in je eigen lichaam
Je eigen lichaamstaal leren waarnemen zodat je leert wat goed voor je is
Meer energie over te houden doordat je je eigen grenzen leert kennen
Het verscherpen van je intuïtie en waar te nemen op dieper niveau

Het is geen therapie maar kan wel therapeutisch doorwerken. Spelenderwijs ontdek je steeds meer over je patronen en kun je datgene wat geen toevoeging meer voor je is ombuigen naar meer voedende energie.

Moving Meditation biedt veel mogelijkheden van bewustzijn in beweging. Kijk voor meer informatie bij het aanbod.

ZIE AANBOD
Angéla is een vakvrouw. Ze werkt betrokken en verbonden en weet op een liefdevolle manier beweging te creëren, zowel in het lijf als in de geest! Kernwoorden: creatief, geaard, intuïtief en doelgericht.
Florien
Het heeft mij gebracht dat het fijn is om op regelmatige basis aan zelfonderzoek te doen om mijn verlangen meer te kunnen incarneren.
Collega’s ….. ik zeg doen!
Woutheira