Over mij

Mijn naam is Angéla Kramers en ik ben geboren in 1960 in Haarlem. Ik heb altijd vragen gehad over het leven, naar het waarom en waarvoor.

Ik begon met dansen toen ik 10 jaar was en ik vond het heerlijk. Op mijn achttiende kwam ik in de Dolly Dots terecht. Het was een prachttijd, maar ik was mezelf kwijt geraakt. Ik voelde het verlangen te ontdekken wie ik was. De vragen uit mijn kindertijd kwamen weer naar boven. Ik zocht de antwoorden in massage, yoga, stem en dansexpressie. In die wereld voelde ik me steeds meer thuis en thuis komen in mijn lijf.

Na jarenlang yogales te hebben gegeven, durfde ik steeds meer van het gebaande pad af te wijken en mijn eigen weg te zoeken. Met Moving Meditation heb ik een balans gevonden tussen yoga, stem, dans en de  PsychoMotion Methode waardoor ik steeds weer in mijn eigen lijf kom. Mijn liefde voor de aarde, natuur en mensen inspireert mijn innerlijk leven en werkt door in mijn werk. Vanaf 1992 geef ik yoga en beweging en begeleidt mensen naar bevrijding en heling. Dit doet ik door middel van lichaamsbewustwording, emotioneel lichaamswerk, massage, stembevrijding en dans.

In 2014 heb ik samen met Or Bagim de opleiding PsychoMotion Methode opgericht waarin we mensen opleiden tot Practitioner, Trainer en Coach in de PsychoMotion Methode.