Moving Meditation & Systemic Ritual

Een workshopreeks om je zelf te ontdekken met behulp van Moving Meditation en Systemic Ritual.
 Voor lichaam, geest en ziel.

Op deze avonden zullen Angéla Kramers en Susanne Hazen hun kwaliteiten bundelen. Elke avond wordt er gewerkt met Moving Meditation en Systemic Ritual. Moving Meditation is een vorm van bewegen waarin meditatie, yoga, dans, dierengateways en stemgebruik samenkomen. Lees meer.. Systemic Ritual is een variant op Systeemopstellingen. In deze methode wordt het werken met Systeemopstellingen verrijkt met principes uit het Sjamanisme. De methode maakt onbewuste dynamieken zichtbaar en brengt balans. Lees meer..

Door elkaars kwaliteiten te bundelen zullen lichaam, geest en ziel op deze avonden geraakt, bewogen, geïntegreerd en meer in balans gebracht worden. 

Dinsdagavonden van 19.30 – 22.00 uur:
23 januari – Het levenswiel en de vier elementen – Lees meer
6 maart – Werken met de voorouders – Lees meer
20 maart – Werken met de vijf lichamen – Lees meer
17 april – Loslaten – Lees meer
15 mei – De meervoudige ziel – Lees meer

Kosten:
Per avond: € 37,50 – vroegboekkorting: € 27,50
Voor de hele reeks: € 125,–, vroegboekkorting: € 93,75 
De vroegboekkorting ontvang je wanneer je je minimaal een maand voorafgaande de aanvangsdatum aanmeldt en uiterlijk 9 januari voor de hele reeks. De kosten zijn inclusief 21% btw, thee / koffie.

Locatie: 
De Roos van Dekamaweg 3, Amsterdam
Routebeschrijving

Susanne Hazen is mijn collega en vriendin. Met de methoden van Systemische opstellingen en Systemic Ritual wordt er inzicht en ondersteuning gegeven in destructieve gedragspatronen en verstoorde relaties. 

Meedoen? Neem contact met mij op voor meer informatie of aanmelden.