Aanbod

Moving Meditation is een vorm van bewegen waarin meditatie, yoga, dans, dierengateways en stemgebruik samenkomen.
Individueel
GROEP
Massage
Bewegingsrituelen
Inspiratie
WILD VOICE
PsychoMotion

Individuele begeleiding

Ons hele leven zijn we in beweging en op weg.

Niets is blijvend en het enige constante is de verandering. We bewegen mee met de seizoenen, met het ritme van de dag en de nacht. Soms stagneert het en kun je niet mee bewegen met wat er is. Onze adem, ons lichaam en geest worden gevormd door alles wat we meemaken en waar we mee in contact komen. Dat begint al in de baarmoeder, het lichaamscontact wat we ontvangen van onze verzorgers. De geestelijke en lichamelijke voeding die we gaande weg ontvangen en ontmoeten slaan we allemaal op in ons lichaam en geest, dit vormt ons steeds verder.

Lees meer

Groepslessen

Iedereen kan meedoen met de lessen.

In een warme en ontspannen sfeer zijn we bezig met vitaliteit, je zinnen verzetten en op adem komen. Ruimte maken voor onszelf en in onszelf, werken vanuit de tast, beweging en met klankgebruik. We laten ons inspireren en beroeren door de natuur, de elementen, de ritmes en alles wat er zich verder aandient. Aandacht, adem, beweging, dans en klank lopen als een rode draad door elke les. Ik put uit vele vormen van yoga, beweging, meditatie, dans en de PsychoMotion dierengateways. Als de groep de ruimte binnenkomt stem ik af op wat iedereen meebrengt. Zo ontstaat de les.

Lees meer

Massage

In een warme en ontspannen sfeer tot jezelf komen

Massage is voor mij een verzamelnaam voor aanraken met aandacht, in een fijne veilige, ontspannen sfeer. Een massage helpt je te resetten, een soort mini vakantie, zodat je even uit het dagelijkse leven kan stappen. Een plek van rust en ruimte kan ervaren in je eigen lichaam. Thuis komen bij jezelf.

De afgelopen 30 jaar heb ik mij verdiept in vele manieren van aanraken en verschillende vormen van massage geleerd. In overleg komen we samen overeen waar jouw behoefte ligt. De hele sessie duurt 1,5 uur. Tarief: € 60,- per uur / € 90,- per 1,5 uur (excl. BTW)

Neem contact op

Bewegingsrituelen

Bewegen vanuit eenheid, in verbinding met alles om je heen

De bewegingsrituelen heb ik ontwikkeld voor mezelf, om mijn lijf soepel te houden maar ook als ritueel om me af te stemmen op wat er in mij leeft en dit te versterken met de intentie en de kracht van het element; dans van de aarde, dans van het water, dans van het vuur en dans van de lucht. De bewegingen van de rituelen zijn simpel en je geest zal zich na verloop van tijd ontspannen en zich mee laten nemen in de beweging. Kijk in de agenda voor geplande workshops of bekijk de video’s.

Zie agenda
Zie video's

Inspiratiesessie

Van kopzorgen naar buikbrein

‘Leer in deze sessie de eerste stap te maken om de kracht van je kennis te belichamen.’ Als je ervan droomt om je vrij te voelen zodat je expressie kan geven aan jou hart- en buikgevoel. En zodat je alle kennis die je hebt vergaard kan belichamen in je dagelijks leven en werk.

In deze tijd zijn er vele vrijheden en vele vormen van kennis die ons oneindig verrijken. Toch passen we ons iedere keer weer aan, en vergeten steeds onze wilde natuur, ons ongerepte kind, die precies weet wat goed voor haar is.

Lees meer

Wild Voice

Wild Voice kun je zien als jammen met je stem.

Door te luisteren, mee te zingen en te bewegen, kom je onder begeleiding in contact met je eigen authentieke stem. Je zingt, geïnspireerd door alles wat op dat moment in jou leeft. Het is niet belangrijk of je kunt zingen. Ieders stem mag gehoord worden. Het zingen zet al je cellen in beweging. Ze vertellen op de muziek hun verhaal, dat ze in de loop van je leven hebben opgeslagen. Soms ken je dat verhaal nog, soms kom je in aanraking met herinneringen die je vergeten was. Er kan van alles naar boven komen, van blijdschap tot verdriet. Alles vindt in de groep zijn plaats. Klinkt dat spannend? Dat is het ook. Maar het is vooral leuk! Kijk in de agenda voor geplande Wild Voice avonden.

Zie agenda

PsychoMotion

Dieren bieden ons de mogelijkheid onze drijfveren te leren kennen.

De dierengateways van de PsychoMotion Methode geven de yogalessen oneindig veel inspiratie en op een speelse manier werken ze door op vele lagen van je ontwikkeling en bewustwording. Door je bewegingen te koppelen aan een dier opent je lichaam en geest zich veel makkelijker. Vanuit de principes van de yoga, zoals concentratie, adem, houding, ontspanning, spanning, stilte en balans nemen de dieren moeiteloos hun ruimte in. De dierengateways hebben ons veel te bieden: van zelfinzicht tot een boel plezier. Door de kracht van een dier te oefenen, kun je deze langzaam integreren in je dagelijks leven of werk. Ben je benieuwd hoe? Kijk op de website voor meer informatie over PsychoMotion en de opleiding.

www.psychomotion.nl
Een coaching sessie met Chéla is alsof je omarmd wordt door duizend engelen.
Mylène